UrbanRebel

DarkRebel

Моделі

CUPRA
Formentor
Від 1 438 026,00 грн
CUPRA
Ateca
Від 1 838 041,00 грн
CUPRA
Leon
Від 1 403 670,00 грн
CUPRA
Leon SP
Від 1 425 048,00 грн
Новий
CUPRA
Tavascan
Концепти
UrbanRebel
Концепти
DarkRebel

29.04.2024

Новий CUPRA Leon

Новий CUPRA Leon - як у 5-дверній версії, так і універсал Sportstourer - втілення нової мови дизайну CUPRA. Тепер модель вирізняють передня частина "акулячий ніс",  матричні світлодіоди у формі трикутників та інтегрований підсвічений логотип CUPRA у задньому ліхтарі.

Інтер'єр включає у себе новий вдосконалений HMI і більш екологічний підхід, що передбачає використання перероблених матеріалів.

CUPRA Leon Sportstourer отримав новий бензиновий двигун (TSI): потужністю 333 к. с. (245 кВт) із технологією розподілення крутного моменту та додатковими гальмами Akebono, що робить його найпотужнішим CUPRA Leon за всю історію моделі.

Лінійка двигунів включає зокрема і нове покоління гібридної технології (eHybrid), що забезпечує потужність до 272 к.с. Покращення динаміки автомобіля на шасі та двигуні гарантують стабільно неперевершений спортивний досвід водіння.

Новий CUPRA Leon - як у 5-дверній версії хетчбек, так і в версії Sportstourer - покликаний підсилити амбіції бренду. Завдяки новому ДНК мови дизайну, запуску виробництва нового потужного двигуна, інтеграції технологій наступного покоління eHybrid, можливостям підключення та функціям сталого розвитку, модель неодмінно виведе бренд на новий рівень у сегменті.

«CUPRA Leon об'єднує ключові елементи, які повинен мати кожен автомобіль бренду: дизайн, продуктивність і динамічність», - сказав Уейн Гріффітс, генеральний директор CUPRA. «Новий CUPRA Leon відкриває двері у майбутнє, адже представляє двигуни нового покоління та більш екологічний свідомий підхід до потужності».

Минулого року CUPRA досягла значного успіху, показавши результат продажів у півмільйона автомобілів, реалізованих з 2018 року, коли CUPRA було представлено як окремий бренд. Новий CUPRA Leon оновлено і покращено, тож наша історія успіху продовжується!